Kauneus,  Kosmetiikka

Evolven uudet ruohopaperipakkaukset

Evolve Organic Beauty, luomusertifioitu artesaanikosmetiikkasarja Englannnin Hertfordshirestä, pyrkii jatkuvasti kehittymään varmistaakseen, että kaikki valmistuksen ja tuotannon vaiheet ovat kaikin puolin mahdollisimman ystävällisiä maapallolle ja ihmisille.

 

Osana Positive Planet -tavoitettaan Evolve pyrkii vähentämään merkittävästi resurssiensa käyttöä toimitusketjussaan, joten nykyiset kartonkiset pakkaukset vaihdetaan uusiin ruohopaperipakkauksiin.

Evolve Organic Beauty tuo parasta luonnosta: luomusertifioituja, vegaanisia ja cruelty-free ihonhoitoratkaisuja, jotka saavat alkunsa pienissä erissä ja rakkaudella käsintehtynä Evolven ekostudiossa Englannissa.

 

Evolve toimii intohimosta valmistaa huippulaatuisia luonnollisia ja luonnonmukaisia tuotteita, mutta myös halusta varmistaa mahdollisimman vähäiset vaikutukset kallisarvoiseen ympäristöön prosessin kaikissa vaiheissa.

Siksi kartonkiset pakkaukset vaihtuvat uusiin ruohopaperipakkauksiin.

 

Aiemmat ruskean sävyiset puukuitupakkaukset vaihtuvat nyt vaaleamman sävyisiin upeisiin ruohokuitupakkaukseen, mukanaan hennon raikas ruohon tuoksu. Uudet ruohopohjaiset pakkaukset valmistetaan 40% luonnollisista ruohokuiduista, ja niihin käytetty ruoho hankitaan läheltä pakkausten valmistuspaikkaa. Tämän tyyppisen paperin tuotanto vaatii 97% vähemmän energiaa ja kemikaaleja. Tavallisen puumassan käyttöön verrattuna myös vedenkulutuksessa säästetään 99,9% ja CO2-päästöjä syntyy 75% vähemmän.

Ruohokuitupaperi on täysin kompostoituva, eli sen voi kierrättää biojätteeseen tai kompostoida kotona. Tarraetiketit tulee poistaa ja kierrättää paperinkeräykseen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *