PÄÄKIRJOITUS

Tervehdys Toukokuu !

Suvi Sjöblom

 

Uskaltaako toukokuun myötä jo sanoa ääneen, että ihanaa kevät kun olet vihdoin täällä ? 

Poikkeuksellisen pitkä ja  haastellinen talvikausi on koetellut meitä suomalaisia, meidän luontoa ja olosuhteita. Juuri kun saimme nauttia hellivän lämmittävistä auringonsäteistä, paukahtikin takatalvi keskuutemme sekoittaen pakkaa ja muistuttaen, että maassamme vuodenaikojen vaihtuminen ei ole vakio eikä myöskään kulje käsi kädessä kalenterin kanssa. Kun puhutaan Suomen säästä, olemme nähneet ja kokeneet kaiken!

Luonto verhoutuu hiljalleen upean vihreään pukuloistoonsa ja samoin teemme me STORIESin sivuilla. Toukokuun aikana julkaisemme artikkeleita vihreän ajattelumallin mukaisesta kestävästä elämäntavasta ja pohdimme, miksi jotkut yritykset ja brändit päätyvät johtamaan kuluttajiaan harhaan ns. viherpesun avulla. 

Julkaisemme kauneusartikkeleita luonnonkosmetiikasta ja katsastamme erityisesti aurinkotuotteiden tarjonnan sekä esittelemme inhonhoitorutiineja, joilla valmistelet kehosi kesäkuntoon. tutustutamme lukijamme pitkät perinteet omaavan, Intiasta kotoisin olevan holistisen lääketieteen Ayurvedan pariin.  

Toukokuussa paneudumme metsien ja luonnon parantavaan voimaan ja tarkastelemme, kuinka parhaiten voimme vahvistaa yhteyttämme luontoon. ja  keskitymme rentouttaviin restoratiivisiin jooga- ja meditaatioharjoitteisiin sekä nostamme esiin erilaisia, erityisesti lasten ja nuorten mielenterveysongelmia sekä yleisiä elämän ja arjen haasteita sekä minkälaisia välineitä ja keinoja niistä 

Tässä kuussa vietetään  Äitienpäivää (12.5) . Kuluvan kuukauden aikana tarjoamme lukijoillemme monipuolisia ja voimaannuttavia artikkeleita, satokauden terveellisen ruoan reseptiikkaa, hyvän mielen jooga- ja meditaatioharjoituksia sekä itsehoitovinkkejä onnellisen olotilan saavuttamiseksi. Toukokuun kivi on upean vihreänä loistava smaragdi , käy  lukemassa sen energisoivista ja parantavista ominaisuuksista.

 

Upeaa ja aurinkoista toukouuta kaikille!

SMILE. SPARKLE. SHINE – Rakkaudella

suvi.sjoblom@suvia.life

Tuotan SuVia STORIES -sivustolle elämänmakuisia juttuja ja sisältöä kokonaisvaltaisesta, holistisesta hyvinvoinnista, luonnonmukaisesta kauneudesta ja kosmetiikasta, terveellisestä & positiivisesta kehon- ja mielenhuollosta, vastuullisesta ja kestävästä elämäntyylistä, ruoasta & viineistä, matkustamisesta, ihmissuhteista sekä kulttuurista.

Koen elämäntehtäväkseni inspiroida, innostaa ja auttaa ihmisiä voimaan hyvin elämän eri osa-alueilla. SuVia STORIES on perustettu juuri tätä tarkoitusta varten -mediakanavaksi ja yhteisöksi juuri Sinulle ja kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä hyvää, positiivista, eheyttävää ja ravitsevaa sisältöä kaikilla sen osa-alueilla.