PÄÄKIRJOITUS

Helppoa kuin heinä(kuu)n teko!

 

Kesä on aurinkoa, iloa ja naurua, reissuja sekä ihanien kesämuistojen keräämistä. 

7. heinäkuuta vietetään  Maailman suklaapäivää ja tämän syntisen ihanuuden kunniaksi julkaisemme artikkelin vastuullisesta suklaasta ja vierailemme Billnäs Chocolate Factoryssä — Karjaan ruukkialueen upeassa artesaani -suklaatehtaassa.

Heinäkuun aikana julkaisemme artikkelin vastuullisesta matkailusta. Aina ei kuitenkaan tarvitse lähteä kotimaata pidemmälle kokeakseen upean lomaseikkailun ja tämän todistaaksemme haluamme inspiroida sinua upeilla Suomen kesäkohteilla.

Tutustutamme lukijamme pitkät perinteet omaavan, Intiasta kotoisin olevan holistisen lääketieteen, Ayurvedan pariin.  

Pureudumme sivustollamme myös tärkeään ja ajankohtaiseen aiheeseen eli lasten ja nuorten kasvaviin mielenterveysongelmiin sekä esittelemme keinoja selviytyä yleisistä elämän ja arjen haasteista mm. restoratiivisen joogan ja hengitysharjoitteiden avulla.

Kuluvan kuukauden aikana tarjoamme lukijoillemme monipuolisia ja voimaannuttavia artikkeleita, terveellisen ruoan reseptiikkaa, hyvän mielen jooga- ja meditaatioharjoituksia sekä itsehoitovinkkejä onnellisen olotilan saavuttamiseksi.

Heinäkuun kivenä loistaa upean punaisessa väriloistossaan rubiini.Tuttuun tapaan sivuillamme pääset tutustumaan tämän kiven energisoiviin ja parantaviin ominaisuuksiin.

 

Huikean ihanaa heinäkuuta!

SMILE. SPARKLE. SHINE – Rakkaudella

suvi.sjoblom@suvia.life

Tuotan SuVia STORIES -sivustolle elämänmakuisia juttuja ja sisältöä kokonaisvaltaisesta, holistisesta hyvinvoinnista, luonnonmukaisesta kauneudesta ja kosmetiikasta, terveellisestä & positiivisesta kehon- ja mielenhuollosta, vastuullisesta ja kestävästä elämäntyylistä, ruoasta & viineistä, matkustamisesta, ihmissuhteista sekä kulttuurista.

Koen elämäntehtäväkseni inspiroida, innostaa ja auttaa ihmisiä voimaan hyvin elämän eri osa-alueilla. SuVia STORIES on perustettu juuri tätä tarkoitusta varten -mediakanavaksi ja yhteisöksi juuri Sinulle ja kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä hyvää, positiivista, eheyttävää ja ravitsevaa sisältöä kaikilla sen osa-alueilla.