SuVia STORIES

SuVia STORIES on SuVia Companyn julkaisema ja kustantama, vuorovaikutteinen hyvän olon lifestyle-sivusto sekä verkko- ja vaikuttajamedia.

Tuotamme SuVia STORIES -sivustolle ajankohtaista ja monipuolista sisältöä sekä elämänmakuisia juttuja kokonaisvaltaisesta, holistisesta hyvinvoinnista, luonnonmukaisesta kauneudesta ja kosmetiikasta, terveellisestä & positiivisesta kehon- ja mielenhuollosta, vastuullisesta ja kestävästä elämäntyylistä, ruoasta & viineistä ja matkustamisesta sekä ihmissuhteista, kulttuurista ja onnellisen tasapainoisesta elämästä viikon jokaiselle päivälle.

Haluamme inspiroida, innostaa ja auttaa ihmisiä voimaan hyvin elämän eri osa-alueilla. SuVia STORIES on perustettu juuri tätä tarkoitusta varten —mediakanavaksi ja yhteisöksi Sinulle ja kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä hyvää, positiivista, eheyttävää ja ravitsevaa sisältöä kaikilla sen osa-alueilla. 

SuVia STORIES on luotettava, visuaalinen, laatutietoinen ja vastuullinen media, jossa voi toteuttaa myös kaupallisia vaikuttajayhteistöitä. Mikäli koet, että edustamasi tuote tai palvelu voisi kiinnostaa meitä, ota ystävällisesti yhteyttä info@suvia.life tai toimitukseemme toimitus@suviastories.fi, niin toimitamme sinulle ajantasaisen hinnastomme ja mediakortin.

Muissa asioissa voit olla yhteydessä SuVia STORIESin perustajaan ja päätoimittaja Suvi Sjöblomiin suvi.sjoblom@suvia.life.

Toimintaperiaatteemme

SuVia STORIESin toiminta perustuu vahvasti omiin arvoihimme sekä julkaisijamme/kustantajamme SuVia Companyn asettamiin toimintaperiaatteisiin. Haluamme auttaa, kannustaa ja inspiroida luonnollisen kauneuden, hyvinvoinnin sekä tasapainoisen, terveellisen ja onnellisen elämän saavuttamisessa. 

Näitä samoja toimintaperiaatteita noudatamme ja kunnioitamme myös kaupallisia yhteistöitä tehdessämme.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on SuVia STORIESin toiminnan ydin, joka toistuu kaikessa tekemässämme. Voit median lukijana, katsojana ja kuuntelijana tai vastavuoroisesti jutun kohteena /haastateltavana ollessasi aina luottaa siihen, että käsittelemme aiheita parhaamme mukaan, huomioiden kaiken saatavilla olevan luotettavan tiedon kunnioittaen oikeuksiasi.

Suurin tavoitteemme on edistää niin ympäristön kuin yksilön hyvinvointia.

Luotettavuus

Prioriteettimme on luotettavan, arvokkaan ja rehellisen sisällön tuottaminen. Toivomme sinun tuntevan, että voit aina kääntyä puoleemme asiassa kuin asiassa. Sinun luottamuksesi arvoisena oleminen on meille kunnia-asia.

Asiakkaidemme luottamus meihin perustuu kiinnostaviin ja virheettömiin sisältöihin, hyvään palvelu- ja käyttökokemukseen sekä nuhteettomaan asiakastietojen käsittelyyn. Keskitymme erityisesti vastuullisen journalismin ja markkinoinnin, sekä tietoturva- ja tietosuojan kehittämiseen. 

Vapaa ja moniarvoinen viestintä on luotettavan journalismin ja kaiken liiketoimintamme perusedellytys. Puolustamme sananvapautta ja moniarvoista julkista keskustelua tavoitteenamme eri osapuolten tasapuolinen kohtelu. Vapaan ja moniarvoisen viestinnän periaate ohjaa meitä myös kaikissa vuorovaikutustilanteissa: viestimme avoimesti ja moniarvoisuutta kunnioittaen, toisten mielipiteet huomioiden.

Toimintamme on luottamuksellista, läpinäkyvää, vastuullista sekä tasa-arvoista. 

Uskottavuus

Olemme kaiken julkaisemamme kanssa tarkkoja siitä, että sisältö on linjassa paitsi arvojemme kanssa, myös toteutettavissa tavallisessa arjessa, hyvin perusteltua ja totuudenmukaista. Jakaessamme tietoa, selvitämme tiedon paikkansapitävyyden tarkasti, käyttäen laajasti luotettavia lähteitä sekä viittaamalla niihin tarvittaessa.

Kotimaisuus

Kotimaisten tuotteiden ja yritysten suosiminen on globaali ilmiö, jonka kansainvälisessä vertailussa Suomi on huipulla. Suomi liitetään laatuun, vahvaan ammattitaitoon ja -tietoon sekä osaamiseen. Pyrimme tuottamassamme sisällössä huomioimaan ensisijaisesti suomalaiset tekijät, yritykset, tuotteet ja palvelut sekä innovaatiot. Haluamme tuoda etenkin kotimaisten pienyrittäjien taidonnäytteitä lukijoidemme tietoisuuteen. Kannatamme kotimaista, suosimme suomalaista!