Yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö, vaikuttajamarkkinointi ja mainoslinkit

SuVia STORIES -sivuston ylläpitäminen ja kehittäminen on meille suuri sydämen asia ja palava intohimo.

Jotta kykenemme tarjoamaan lukijoillemme mahdollisimman monipuolista ja laadukasta sisältöä, ovat erilaiset kaupallisen yhteistyön muodot ja -kumppanuudet sekä affiliate-mainoslinkkien käyttö tarpeellisia sivustomme ylläpitämiselle ja menestymiselle.

Mikäli ostat suosittelemamme tuotteen affiliate- eli mainoslinkin kautta, saamme ostoksestasi pienen komission ja samalla tuet sivustomme toimintaa. Tästä ei kuitenkaan aiheudu sinulle mitään ylimääräisiä kuluja.

Jos jokin artikkeli on tehty kaupallisessa yhteistyössä tai sisältää mainoslinkkejä, ilmoitamme siitä aina artikkelin alussa.

Kuten muutakin toimintaamme, ohjaa myös kaupallisia yhteistöitä kustantajamme SuVia Companyn asettamat toimintaperiaatteet, joita SuVia STORIES -sivuston tekijät ja kanssamme työskentelevät tahot ovat sitoutuneet noudattamaan. 

Ekologiset ja eettiset arvot, mahdollisimman puhtaat ja alkuperäiset raaka-aineet, luonnonmukaisuus, kotimaisuus ja luonnon, itsensä sekä toisten kunnioittaminen ja itsestään huolehtiminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä peruspilareita, joiden varaan lähtökohtaisesti pyrimme rakentamaan toimintamme ja tuottamamme sisällön. Näitä samoja arvoja toivomme yhteistyötahojemmekin kunnioittavan ja huomioivan jo yhteistyötä kanssamme harkitessaan.

Lukijoitamme suuresti arvostaen, haluamme tarjota heille rehellisesti laadukasta tietoa ja sisältöä, joten olemme tarkan valikoivia myös sen suhteen, mitä tuotteita ja palveluita sivustollamme, tai sosiaalisen median kanavillamme esiintyy. Haluamme pitää toimintamme läpinäkyvänä ja rehellisenä kuluttajille, jonka johdosta merkitsemme kaupalliset yhteistyöt aina kuluttajansuojalain vaikuttajamarkkinoinnille asettamien sääntöjen mukaisesti. 

Mikäli kaupallinen yhteistyö kanssamme kiinnostaa tai haluat lisätietoja sen mahdollisuudesta, ole yhteydessä info@suvia.life .

Yrityssponsorit

SuVia STORIES on luonnonmukaiseen kauneuteen, hyvinvointiin ja vastuulliseen elämäntapaan kannustava sivusto ja haluamme olla alamme arvostettu vaikuttajamedia.

Olemme onnekkaita voidessamme tehdä meille mieluisaa ja tärkeää työtä tarjotaksemme päivittäin ajankohtaista ja riippumatonta tietoa sekä inspiraatiota kaikille luonnonmukaisesta kauneudesta, luonnonkosmetiikasta, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja vastuullisesta elämäntyylistä kiinnostuneille.

SuVia STORIES -sivuston toimintaa tukevat tarkoin valitut yrityssponsorit, jotka näkevät työmme merkityksellisenä ja jakavat yhteisen arvomaailman ja intressit kanssamme.

Sopimuksen luonteesta riippuen yrityssponsorimme saavat antamaansa taloudellista tukea vastaan muun muassa jatkuvaa näkyvyyttä SuVia STORIESin ’Yhteistyö’ -sivulla sekä suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti tuotettua sisältöä heidän tuotteistaan/palveluistaan julkaistavaksi SuVia STORIES -sivustolla ja/tai sen sosiaalisen median eri kanavissa. Myös sisällön tuottaminen yrityssponsorimme omille sivuille tai some-kanaviin on mahdollista. 

Etsimme vuodelle 2024 yrityssponsoreita!

Mikäli yrityksenne jakaa vastuullisuusarvomme ja haluatte tukea toimintaamme yhteistyön muodossa, kysykää lisätietoja  info@suvia.life .

Suunnitellaan yhdessä kannattava ja monipuolinen yhteistyöformaatti sekä brändiänne tehokkaasti edistävä ja kohderyhmänne tavoittava markkinointistrategia.