Hyvinvointi,  Tiede & oppi

Heinäkuun kivi – Rubiini

Rubiini (eng. ruby) on punaisen eri sävyissä esiintyvä, arvokas jalokivi. Tämän kunnioitetun ”jalokivien kuninkaan” sanotaan huokuvan erityistä voimaa ja energiaa.

Kuukauden kivi -artikkelisarjassa esittelemme joka kuun syntymäkiven sekä kerromme sen ominaisuuksista ja käyttötarkoituksista.

Rubiinia pidetään kuninkaallisena korukivenä, ja se on puolijalokivenäkin melko arvokas.

Upeasti punaisen sävyissä hehkuvan rubiinin tulinen energia on vertaansa vailla. Se on intohimoinen, energinen ja elämänjanoinen kivi. Se antaa virtaa keholle ja mielelle, rohkaisee spontaaniuteen, parantaa motivaatiota sekä auttaa asettamaan tavoitteita.

Rubiini kannustaa johtajuuteen, lisää keskittymiskykyä ja terävyyttä. Intohimoisena kivenä rubiini on oiva kivi manifestoimaan syviä haluja todeksi. Se myös stimuloi seksuaalisuutta, herättelee kundaliinienergiaa kehossa, vetää puoleensa uutta rakkautta – tai uutta liekkiä jo olemassa olevassa parisuhteessa.

Rubiini tukee vahvasti omanarvontuntoa ja kuninkaallista henkeä kantajansa sielussa. Se auttaa taltuttamaan ulkonäköpaineita ja riittämättömyyden tunnetta.

Chakra:

Sydän

Elementti:

Maa

Horoskooppi:

Leijona, skorpioni, rapu, jousimies

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *