Reseptit,  Ruoka & juomat

Tulinen kana-nuudelikeitto a.k.a kulinaristinen flunssatroppi

Tämä lempeän tulinen, aasialaista fuusiokeittiötä mukaileva kana-nuudelikeitto on myös mainio kulinaristinen flunssatroppi nuhanenäiselle.

KANA-NUUDELIKEITTO

 

1 rkl kookosöljyä (paistamiseen)

1 rkl seesamiöljyä (paistamiseen)

1 iso sipuli 

3 keskikokoista porkkanaa

3-4 valkosipulinkynttä (tai makusi mukaan enemmän)

2 cm pala tuoretta inkivääriä

1 punainen paprika

1-2 tuoretta chiliä makusi mukaan

2 tl curryjauhetta

(1 rkl nokkosyrttijauhetta)

1 tl cayannepippuria

1 tl savustettua paprikamaustetta

300-800 g kanaa (luinen koipireisipala)

1 l kanalientä

riisinuudelia

suolaa

mustapippuria

tuoretta persiljaa

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *